vrijdag 30 oktober 2009

turnpakje

Morgen heeft Salí weer clubkampioenschappen turnen. Omdat ze bij de selectie zit moet ze normaal gesproken haar wedstijdpak van de vereniging aan. Morgen hoeft dat niet omdat ze anders niet genoeg pakjes hebben. Dus of mama nog een pakje kon maken want er lag nog van die mooie stof in de kast. Dus woendags avond snel aan de slag en eigenlijk had ik hem in 1 avond af. Het was even een gepuzzel omdat ik voor de lengte 2 maten groter nodig had dan voor de breedte. Maar het is gelukt en hij zit erg mooi. Alleen weet ze niet of ze hem morgen wel aan durft want hij zit aan de bovenkant veel bloter dan haar andere pakjes (die sluiten aan tot de hals) Wat vinden jullie? Kan hij zo of is hij inderdaad te bloot?
Ze staat nogal vermoeid op de foto maar ze had net na een lange dag school twee uur turntraining erop zitten. Dus ze zat er een beetje doorheen.

5 opmerkingen:

Judith zei

Hoi Heidi!

Ik vind het een supermooi pakje. Wat knap!

Groetjes Judith

Collie-Collie zei

Het is een heel mooi pakje en mooie stofcombi heb je gebruikt. Ik weet dat Kirsten in het begin ook moest wennen aan haar nieuwe pakjes. Ze had eerst samen met haar onderpartner een pakje met lange mouwen en voor hooggesloten met een knoopje in haar nek. En nu heeft ze 2 pakjes zonder mouwen en een redelijk open hals, maar dat is alleen maar even wennen. Als ik naar het pakje kijk van je dochter zit die zo als gegoten, zodat alles perfekt op zijn plaats blijft zitten. En omdat de achterkant hooggesloten sluit zal er niet snel iets verschuiven! Dus ik zou zeggen, trek hem lekker aan! Veel succes morgen!

Groetjes, Collie

Mariska zei

Past precies en is niet te bloot hoor ,staat heel mooi veel succes !

groetjes Mariska

THEA zei

Ik vind hem heel erg mooi geworden. En zo te zien sluit hij goed af. Zal even wennen zijn!!
Maar wel goed dat het in het oude pakje zo goed gelukt is.

Gefeliciteerd!!

Groetjes Thea

Lippy zei

Het pakje is zeker niet te bloot! Hij is erg mooi! vooral de bovenkant ziet er goed uit! Eis is minimaal bandje van 2 centimeter dus perfect toch?
Welk niveau turnt ze? En waar?

slide show