donderdag 1 april 2010

Ik zit echt niet stil hoor.

Ook al lijkt dat soms wel zo ;o).
Dit heb ik zoal gemaakt de laatste tijd.
Een Tildapaashaas. Het waren er eigenlijk twee maar van 1 ben ik een oor kwijt en ik heb nu even geen zin om een nieuwe te maken. Dus dat komt volgend jaar wel. Het wordt vanzelf weer pasen.


Ook heb ik dit kraamcadeau gemaakt voor een pasgeboren jongentje. Zijn vader doet iets met vliegtuigen. Waar het witte vilt zit hoorden eigenlijk knopen maar dat leek me niet zo geschikt voor een baby dus vandaar dat ik het zo heb opgelost.En dan nog een verjaardagscadeau. Het meisje wou geld maar dat geeft altijd zo kaal. Dus ik heb een leuk doosje gemaakt en een leuk armbandje. Het armbandje ging samen met het geld in het doosje. Ze was er heel blij mee en draagt het armbandje elke dag.


6 opmerkingen:

bohemienmama zei

dat is wel heel erg mooi allemaal!

THEA zei

Hallo Heidi,

Ik vind je Paashaas wel heel erg mooi!

Die wil ik ook nog eens maken! Voor dit jaar is het een beetje laat, maar wie weet.......

Fijne Paasdagen, groetjes Thea

Collie-Collie zei

Wat een snoepie van een haasje! Ik vind hem prachtig gemaakt. En dat babypakje is mooi gelukt, en knoopjes heb je super vervangen. En wat een leuk idee om centjes in zo'n leuk doosje te doen met een armbandje erbij. Dat armbandje is ontzettend leuk, ik kan me voorstellen dat ze het iedere dag om wilt!!

Groetjes, Collie

lenteroos zei

Dat armbandje is bijzonder leuk, goede verpakking ook, in zo'n doosje. Hoe kom je toch op die leuke ideƫen???

*OLLY* zei

WAUW, wat een leuke dingen heb je gemaakt en dat babysetje (badjasje en slabbetje) vind ik ook super, is dit een bestaand patroon?
En waar komt dat borduurtje vandaan met dat vliegtuigje als ik vragen mag?
Groetjes Monique

Snoeties zei

Hoi Monique,

Het is inderdaad een bestaand borduurpatroon. Ik weet alleen niet van wie. Ik kan het nog wel even voor je na zoeken? Als je lid bent bij Sancho kan je me ook even een pb sturen.
Groetjes Heidi

slide show