woensdag 27 oktober 2010

druk!!

Ik ben op het moment met zoveel dingen tegelijk bezig dat ik regelmatig vergeet foto's te maken. Maar hier heb ik er toch nog een paar. Ik had een tas gekocht voor Salí bij de Action. Deze heb ik op geheel eigen wijze een beetje opgevrolijkt.




Mijn broertje en zijn vrouw hebben een tweede kindje gekregen. Het is een meisje geworden genaamd Elin. Ik heb een luiertaart gemaakt. (en ook nog een lakentje maar die staat dus niet op de foto)



De docher van mijn vriendin doet mee aan een onderzoek in het ziekenhuis. Ze heeft hiervoor een dagboek/agenda gekregen waar ze gegevens in moet bij houden. Het is een simpel wit ding. Het ziekenhuis heeft een wedstrijd uitgegeven om dit dagboek zo mooi mogelijk te pimpen. En na wie ga je dan? Natuurlijk naar "tante" Heidi. Die heeft een kamer vol met stofjes, lintjes, bling bling enz. Dus Inger heeft alles uitgezocht en ik heb er voor gezorgd dat het er zo uit kwam te zien.



En dan ben ik nog druk bezig het de kerstmarkt. Bij ons op school wordt door groep 8 altijd een kerstmarkt gehouden. Van de opbrengsten worden de leuke dingen betaalt op schoolreis (ze gaan naar Ameland).Ik heb ideeën voor wel 10 kerstmarkten ;o)). Ik zal binnenkort even het een en ander laten zien wat ik tot nu toe heb gemaakt.

1 opmerking:

Mariette zei

Meer foto's maken hoor! Ik vind het altijd leuk je maaksels te bekijken! Dit ziet er alvast super uit, alles is leuk maar ik vind vooral het boekje zo leuk gepimpt, die gaat vast hoog eindigen bij de wedstrijd.

Groetjes, Mariëtte

slide show